top of page
  • Obrázek autoraMartin

Aké výhody prinášajú nafukovacie reklamy?

V nasledujúcich bodoch nájdete najčastejšie dôvody prečo si firmy vyberú práve nafukovaciu reklamu.




Zvýšenie predaja – obchodníci a predajcovia, ktorí využívajú nafukovacie reklamné pútače majú 20-30% nárast návštevnosti svojich predajných miest.


Vytvorenie povedomia - Každý si ju všimne! Je prakticky nemožné si nevšimnúť nafukovaciu reklamu umiestnenú v exteriéry, čo umožňuje rýchlejšie preniknúť do povedomia zákazníkov, širokej verejnosti a etablovať svoju značku a produkt na trhu. Zvlášť pri akciách a zvýhodnených ponukách môže každý obchodník vyskúšať tento jednoduchý spôsob a navýšiť svoj predaj.


Zintenzívnenie záujmu – napríklad XXL - veľké nafukovacie pútače budú evokovať, že sa u Vás deje niečo veľké. Veľká reklama vzbudzuje zvedavosť ľudí, zákazníkov a zároveň predstavuje overený spôsob ako zvýšiť ich záujem prísť si obzrieť a kúpiť Vaše produkty či služby.


Zvýraznenie značky – či už používate héliové balóny, XXL pútače, nafukovacie billboardy alebo iný typ nafukovacej reklamy bude Vaša firma a image značky v centre pozornosti. Vejúce postavičky alebo nafukovacie reklamné brány zdôrazňujú Vašu značku, zapisujú Vás v povedomí zákazníkov a hlavne Vás odlišujú od konkurencie.


Zviditeľnenie predajne - Ľudia prichádzajú NAKUPOVAŤ. – Svietiaca nafukovacia reklama či iný typ nafukovacieho pútaču bude cez deň aj v noci zvýrazňovať vaše predajné priestory. Nedovoľte zákazníkom prejsť bez povšimnutia a prilákajte ich k sebe.


Nárast frekvencie sledovanosti – nafukovacia reklama je viditeľná nonstop bez ohľadu na čas čo by bolo veľmi nákladné v porovnaní inými médiami ako sú rozhlas, televízia či noviny.


Vytváranie pozitívnych názorov a dojmov - nafukovacie reklamné pútače napríklad nafukovací santa – vianočné nafukovadlá, nafukovacie zábavné atrakcie či nafukovací maskoti vytvárajú nielen počas trvania promo akcie ale aj po jej skočení pozitívne dojmy a zážitky u zákazníkov.


Navýšenie ohlasu - klasické billboardy sa stali stereotypným reklamným nosičom. Umiestnite nafukovací reklamný pútač na hlavnú ulicu, pozdĺž hlavnej cesty alebo v blízkosti frekventovanej križovatky a Vaša reklama zaručene neostane bez povšimnutia a pozitívneho ohlasu okoloidúcich. Každá okoloidúca osoba sa stane Vašim potenciálnym zákazníkom.


Získanie konkurenčnej výhody – internetový a katalógový predajcovia, množstvo letákov v schránkach, reklamy v inzertných novinách sa stali miestom boja predajcov o podiel na trhu. Odlíšte sa, urobte niečo originálnejšie s nápadom a využite možnosti nafukovacej reklamy.


11 zobrazení0 komentářů
bottom of page